Informatii nutritionale MENIU COMPLET pag 5

PROFITEROL SCURRO CU CACAO (150gr) - profiterol scuro (150g)  (LAPTE degresat reconstituit,uleiuri si grasimi vegetale,unt de cacao, sirop de glucoza,apa,zahar,OU,faina de GRAU, agent de afanare,difosfti,carbonati de sodiu,amidon de orez,agent gelatinizat,alginat de sodiu,sare,agent de ingrosare caragenan)

Poate contine urme de: ARAHIDE,SOIA si NUCI DIFERITE.                             
Informatii nutritionale / 100g Valoare energetica: 1425.6kJ / 342.2kcal, glucide: 29.1g, proteine: 4.7g, grasimi: 23g, din care acizi grasi saturati: 20g, fibre: 0g, zaharuri: 0g, sare: 0.28g.

TORT DE BISCUITI CU CIOCOLATA (200gr) - biscuiti (100g) (faina alba de GRAU, sirop de glucoza-fructoza,grasime vegetala nehidrogenata de palmier,zahar,agenti de afanare,carbonati de amoniu,carbonati de sodiu,difosfati,agent de umezire glicerol,lecitina de SOIA, sare iodata,conservant METABISULFIT de sodiu,arome), ciocolata menaj (20g)(zahar,unt,LAPTE praf,masa cacao,lecitina din SOIA,aroma naturala vanilie), cacao (20g) (unt de cacao),unt (20g)(smantana din LAPTE de vaca), lapte (20g)(LAPTE de vaca pasteurizat), zahar (20g) esenta rom (10g)(apa,propilenglicol,aroma,colorant caramel simplu).                   
POATE CONTINE: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA,LAPTE,DERIVATE DIN LAPTE.
Informatii nutritionale / 100g Valoare energetica: 1635.27kJ / 389.8kcal, glucide: 42.84g, proteine: 7.13g, grasimi: 15.09g, din care acizi grasi saturati: 3.9g, fibre: 5.07g, zaharuri: 10.97g, sare: 0.67g.

TIRAMISU (200gr) - piscoturi (100g) (faina de GRAU,zahar,OUA,agenti de crestere hidrogen carbonat de amoniu,hidrogen carbonat de potasiu,sirop de glucoza,arome naturale),mascarpone (30g) (smantana din LAPTE pasteurizat,corector aciditate,acid citric),frisca vegetala (30g)(apa,ulei vegetal de samburi de palmier complet hidrogenat,fibre,stabilizatori:sirop de sorbitol E420,hidroxipropilceluloza E463,aligenat de sodiu E401,fosfat de sodiuE339,proteine din lapte,emulsificatori:esteri mono- si diacetiltartrici ai mono sidigliceridelor acizilor grasi e472E,lecitina de soiaE322,esteri ai acidului lactic de mono si digliceride ale acizilor grasi e472b,arome,sare,colorant caroten E160a),  cacao (20g) ,oua (20g) ,esenta migdale (10g) .                
POATE CONTINE:LAPTE,NUCI 
Informatii nutritionale / 100g Valoare energetica: 1362.43kJ / 324.65kcal, glucide: 21.4g, proteine: 7.51g, grasimi: 12.51g, din care acizi grasi saturati: 3.95g, fibre: 3.37g, zaharuri: 22.38g, sare: 3.69g. 

PLACINTA CU MERE (200gr) - aluat de foietaj (100g) (faina alba de GRAU,ulei vegetal rafinat de palmier,apa,ulei vegetal rafinat de floarea-soarelui,corector de aciditate:acid citric,emulsifianti:lecitina din soia,mono-si digliceride ale acizilorgrasi,conservant:sorbat de poatasiu,arome,colorant:caroteni, antioxidant:alfa-tocoferol,gluten din GRAU, otet,amidon de porumb,acid ascorbic,enzime),mere (50g) ,oua (10g), zahar (40g) .                        
Informatii nutritionale / 100g Valoare energetica: 1239.49kJ / 295.32kcal, glucide: 41.2g, proteine: 3.5g, grasimi: 12.42g, din care acizi grasi saturati: 8.01g, fibre: 0.25g, zaharuri: 1.05g, sare: 0.85g.

PLACINTA CU BRANZA DULCE (200gr) - foi de placinta (100g)(faina de GRAU,apa, amidon de porumb,sare,umecdant:glicerol;regulator de aciditate:acid citric; conservanti:sorbat de potasiu,propionat de calciu;aroma, antioxidanti:acid ascorbic;agent tratare a fainii L-Cisteina; ulei rafinat de floarea-soarelui), branza dulce (50g) (lapte de vaca pasteurizat,cheag),oua (10g), zahar (30g), stafide (20g) .                      
Informatii nutritionale / 100g Valoare energetica: 1126.59kJ / 265.89kcal, glucide: 51.97g, proteine: 7.86g, grasimi: 2.3g, din care acizi grasi saturati: 0.04g, fibre: 1.16g, zaharuri: 0.85g, sare: 0.71g.


NOTĂ: Toate produsele Pizza Venetia pot conține urme de substanțe alergene (gluten, ouă, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan și produse derivate,

dioxid de sulf și sulfiți) ce provin din materiile prime obținute în fabrici ce procesează alimente cu conținut de substanțe alergene.

Pagina 4