Termeni & Conditii

Termeni si Conditii

SITE-UL pizzavenetia.ro ESTE DETINUT DE SOCIETATE S.C. italian subito SRL, CU URMATOARELE DATE DE IDENTIFICARE:
Cod Unic De Inregistrare: 35299763

Registrul Comertului J40/14834/2015

CUMPARATOR: PERSOANA FIZICA / PERSOANA JURIDICA SAU ORICE ENTITATE JURIDICA CARE ISI FACE UN CONT IN SITE SI EFECTUEAZA O COMANDA.
 
CLIENT – PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA CARE ARE SAU OBTINE ACCES LA CONTINUTUL SITEULUI, PRIN ORICE MIJLOC DE COMUNICARE PUS LA DISPOZITIE DE CATRE pizzavenetia.ro SAU IN BAZA UNUI ACORD DE UTILIZARE EXISTENT INTRE pizzavenetia.ro   SI ACESTA SI CARE NECESITA CREAREA SI UTILIZAREA UNUI CONT.

CONT – SECTIUNEA DIN SITE FORMATA DINTR-O ADRESA DE E-MAIL SI O PAROLA CARE PERMITE CUMPARATORULUI TRANSMITEREA COMENZII SI CARE CONTINE INFORMATII DESPRE CLIENT SI ISTORICUL CUMPARATORULUI IN SITE (COMENZI, FACTURI FISCALE, ETC.).


SITE – DOMENIUL pizzavenetia.ro SI SUBDOMENIILE ACESTUIA.


COMANDA – UN DOCUMENT ELECTRONIC CE INTERVINE CA FORMA DE COMUNICARE INTRE VANZATOR SI CUMPARATOR PRIN CARE CUMPARATORUL TRANSMITE VANZATORULUI, PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI INTENTIA SA DE A ACHIZITIONA BUNURI SI SERVICII DE PE SITE.
BUNURI SI SERVICII – ORICE PRODUS SAU SERVICIU, INCLUSIV DOCUMENTELE SI SERVICIILE MENTIONATE IN COMANDA, CARE URMEAZA A FI FURNIZATE DE CATRE VANZATOR, CUMPARATORULUI CA URMARE A comenzii date.


CAMPANIE – ACTIUNEA DE A EXPUNE IN SCOP COMERCIAL, UN NUMAR FINIT DE BUNURI SI/SAU SERVICII AVAND UN STOC LIMITAT SI PREDEFINIT, PENTRU O PERIOADA LIMITATA DE TIMP STABILITA DE CATRE VANZATOR.


CURIER – ORICE PERSOANA DE DREPT PUBLIC SAU PRIVAT CARE PRESTEAZA SERVICII DE CURIERAT RAPID.


SPECIFICATII – TOATE SPECIFICATIILE SI/SAU DESCRIERILE BUNURILOR SI SERVICIILOR ASA CUM SUNT PRECIZATE IN DESCRIEREA ACESTORA.
CONTINUT
TOATE INFORMATIILE DE PE SITE CARE POT FI VIZITATE, VIZUALIZATE SAU ALTFEL ACCESATE PRIN UTILIZAREA UNUI ECHIPAMENT ELECTRONIC;
CONTINUTUL ORICARUI E-MAIL TRIMIS CUMPARATORILOR DE CATRE VANZATOR PRIN MIJLOACE ELECTRONICE SI/SAU ORICE ALT MIJLOC DE COMUNICARE DISPONIBIL;
ORICE INFORMATIE COMUNICATA PRIN ORICE MIJLOC DE CATRE UN ANGAJAT/COLABORATOR AL VANZATORULUI, CUMPARATORULUI, CONFORM INFORMATIILOR DE CONTACTARE, SPECIFICATE SAU NU DE CATRE ACESTA;
INFORMATII LEGATE DE BUNURILE SI/SAU SERVICIILE SI/SAU TARIFELE PRACTICATE DE VANZATOR INTR-O ANUMITA PERIOADA;
INFORMATII LEGATE DE BUNURILE SI/SAU SERVICIILE SI/SAU TARIFELE PRACTICATE DE CATRE UN TERT CU CARE VANZATORUL ARE INCHEIATE CONTRACTE DE PARTENERIAT, INTR-O ANUMITA PERIOADA;
DATE REFERITOARE LA VANZATOR, SAU ALTE DATE PRIVILEGIATE ALE ACESTUIA.


DOCUMENTE CONTRACTUALE

PRIN INREGISTRAREA UNEI COMENZI PE SITE, CUMPARATORUL ESTE DE ACORD CU FORMA DE COMUNICARE (TELEFONIC SAU E-MAIL) PRIN CARE VANZATORUL ISI DERULEAZA OPERATIUNILE COMERCIALE. NU ESTE O PROMISIUNE DE VANZARE INSA.
NOTIFICAREA PRIMITA DE CATRE CUMPARATOR PE EMAIL SAU SMS, DUPA EFECTUAREA COMENZII, ARE ROL DE INFORMARE SI NU REPREZINTA ACCEPTAREA COMENZII. ACEASTA NOTIFICARE SE FACE ELECTRONIC (E-MAIL) SAU TELEFONIC.
PENTRU MOTIVE JUSTIFICATE, VANZATORUL ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA CANTITATEA BUNURILOR SI/SAU SERVICIILOR DIN COMANDA. DACA MODIFICA CANTITATEA DE BUNURI SI/SAU SERVICII DIN COMANDA VA ANUNTA CUMPARATORUL LA ADRESA DE E-MAIL SAU LA NUMARUL DE TELEFON PUSE LA DISPOZITIA VANZATORULUI LA EFECTUAREA COMENZII SI VA RETURNA SUMA ACHITATA.
COMANDA SE CONSIDERA INCHEIAT INTRE VANZATOR SI CUMPARATOR IN MOMENTUL PRIMIRII DE CATRE CUMPARATOR DE LA VANZATOR, PRIN INTERMEDIUL POSTEI ELECTRONICE SI/SAU SMS A NOTIFICARII DE EXPEDIERE A COMENZII
EXONERAREA DE RASPUNDERE

pizzavenetia.ro  NU GARANTEAZA CA SITE-UL, SERVERELE PE CARE ESTE GAZDUIT, SAU E-MAILURILE TRIMISE DE LA pizzavenetia.ro  SUNT FARA VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE INFORMATICE CU CARACTER POTENTIAL DAUNATOR, CA NU CONTINE ERORI, OMISIUNI, DEFECTIUNI, INTARZIERI SAU INTRERUPERI IN OPERARE SAU TRANSMITERE, CADERI DE LINIE SAU ORICE ALTI FACTORI SIMILARI. UTILIZATORUL FOLOSESTE SITE-UL PE RISCUL PROPRIU, CARE pizzavenetia.ro  FIIND LIBER DE ORICE RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE CAUZATE DE UTILIZAREA SAU ACCESAREA/VIZITAREA SITE-ULUI SAU CA URMARE A UTILIZARII INFORMATIILOR DE PE SITE. pizzavenetia.ro  NU ESTE RASPUNZATOR DE ERORILE SAU OMISIUNILE CARE POT INTERVENI IN REDACTAREA SAU PREZENTAREA MATERIALELOR DE PE SITE.

INFORMATIILE INCLUSE PE pizzavenetia.ro  AU CARACTER INFORMATIV SI SUNT PUSE LA DISPOZITIE CU BUNA CREDINTA, DIN SURSE PE CARE VANZATORUL LE CONSIDERA DE INCREDERE. IN CAZUL IN CARE VREUNUL DINTRE ARTICOLELE PUBLICATE SAU ORICE ALTA INFORMATIE INTRA SUB INCIDENTA LEGII PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE, UTILIZATORUL ESTE RUGAT SA ADUCA ACEST FAPT LA CUNOSTINTA VANZATORULUI LA ADRESA info@pizzavenetia.ro , PENTRU A PUTEA FI LUATE MASURILE LEGALE NECESARE.

pizzavenetia.ro  ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA COMENZILE PENTRU PRODUSE SI SERVICII CARE SUNT AFISATE PE SITE CA URMARE A UNOR ERORI TEHNICE, SAU CARE, DIN CAUZA UNOR ERORI TEHNICE PREZINTA PRETURI EVIDENT ERONATE/DERIZORII PENTRU PRODUSE (PRETURI PE CARE LE POATE APRECIA CA FIIND ERONATE/DERIZORII ORICE CUMPARATOR CU UN NIVEL MEDIU DE PREGATIRE).

pizzavenetia.ro , IN CALITATE DE ORGANIZATOR AL CAMPANIILOR PROMOTIONALE, NU ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU PIERDERILE SAU DETERIORARILE VOUCHERULUI CAMPANIEI, NU ESTE RESPONSABILA PENTRU VOUCHERELE FALSIFICATE SAU DETERIORATE SI ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA VOUCHERUL UTILIZAT LA ACHIZITIE ORI DE A SCADEA VALOAREA ACESTUIA DIN VALOAREA DE RAMBURSAT, IN CAZUL RETURNARII CONFORM LEGII, A UNUI PRODUS PARTICIPANT IN CAMPANIA RESPECTIVA.
ORICE LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI SUNT OFERITE NUMAI IN SCOPUL UNEI ACCESIBILITATI SPORITE A INFORMATIILOR, IAR pizzavenetia.ro NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SAU RASPUNDERE PENTRU CONTINUTUL ACESTOR SITE-URI, PENTRU PRODUSELE SAU SERVICIILE PROMOVATE SAU COMERCIALIZATE PRIN ACESTE SITE-URI.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
CATEGORIILE DE DATE PERSONALE PRELUCRATE SUNT: NUMELE SI PRENUMELE, CNP, TELEFON/FAX, ADRESA (DOMICILIU/RESEDINTA), E-MAIL.
DATELE COLECTATE CU PRIVIRE LA NEWSLETTERE SI ALERTE SUNT CONFIDENTIALE. pizzavenetia.ro  VA PUTEA SELECTA UTILIZATORII CARORA LE VA TRIMITE NEWSLETTERE SI ALERTE.

CONFORM LEGII NR. 677/2001 PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE, MODIFICATA SI COMPLETATA, SI LEGII NR. 506/2004 PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI PROTECTIA VIETII PRIVATE IN SECTORUL COMUNICATIILOR ELECTRONICE, pizzavenetia.ro  ARE OBLIGATIA DE A PRELUCRA IN CONDITII DE SIGURANTA SI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE DATELE PERSONALE FURNIZATE DE UTILIZATORI.

SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL ESTE: GESTIUNE ECONOMICO-FINANCIARA, RECLAMA, MARKETING, PUBLICITATE, STATISTICA, SERVICII DE COMUNICATII ELECTRONICE, INFORMAREA CLIENTILOR PRIVIND SITUATIA CONTULUI LOR DE PE pizzavenetia.ro , INFORMAREA CLIENTILOR PRIVIND EVOLUTIA SI STAREA COMENZILOR.

COMPLETAREA DE CATRE UTILIZATORI A FORMULARELOR PE SITE ECHIVALEAZA CU ACCEPTAREA NECONDITIONATA CA ACESTE DATE SA FIE INCLUSE IN BAZA DE DATE A pizzavenetia.ro  SI CU UTILIZAREA SI PRELUCRAREA DE CATRE pizzavenetia.ro , AFILIATII SI COLABORATORII ACESTORA PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATILOR ENUMERATE MAI SUS, INCLUSIV, DAR NELIMITANDU-SE LA FURNIZORI DE SERVICII DE SERVICII DE MARKETING, CURIERAT, SERVICII DE PLATA / BANCARE.

CLIENTILOR LE SUNT GARANTATE DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA NR. 677/2001 PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE, RESPECTIV DREPTUL DE INFORMARE, DREPTUL DE ACCES LA DATE, DREPTUL DE INTERVENTIE, DREPTUL DE OPOZITIE, DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE, DREPTUL DE SE ADRESA JUSTITIEI IN CAZ DE INCALCARE A DREPTURILOR SALE. CLIENTII AU DREPTUL DE A SOLICITA STERGEREA TOTALA SAU PARTIALA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CLIENTUL POATE SOLICITA ORICARE DINTRE DREPTURILE ENUMERATE MAI SUS IN BAZA UNEI CERERI SCRISE, SEMNATE SI DATATE, INAINTATA CATRE SEDIUL

pizzavenetia.ro .
REFUZUL FURNIZARII ACESTOR DATE DETERMINA IMPOSIBILITATEA ONORARII COMENZILOR.
IN CAZUL IN CARE CLIENTUL ISI MODIFICA PRIN UTILIZAREA FORMULARELOR DE PE SITE DATELE PERSONALE LIVRATE DEJA CATRE

pizzavenetia.ro  SI EXISTA COMENZI IN DERULARE, COMENZILE ISI PASTREAZA DATELE DE LA MOMENTUL PLASARII COMENZII IAR LIVRAREA PRODUSELOR SE VA FACE LUANDU-SE IN CONSIDERARE DATELE NOU MODIFICATE.

pizzavenetia.ro  NU SOLICITA UTILIZATORILOR SAI PRIN NICIUN MIJLOC DE COMUNICARE (TELEFON/E-MAIL ETC) INFORMATII CONFIDENTIALE, DATE DESPRE CONTURI BANCARE, PAROLE PERSONALE ETC. IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL LE DIVULGA UNOR TERTI, ACESTA POARTA INTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU ACTIUNILE SALE. ASTFEL, IN CAZURI DE DIVULGARE DE ASTFEL DE DATE, UTILIZATORUL NU POATE TINE RASPUNZATOR PE pizzavenetia.ro PENTRU NICIUN FEL DE PREJUDICIU.
POLITICA DE VANZARE ONLINE
ACCESUL IN VEDEREA EFECTUARII UNEI COMENZII II ESTE PERMIS ORICARUI CLIENT / CUMPARATOR.
PENTRU MOTIVE JUSTIFICATE

pizzavenetia.ro  ISI REZERVA DREPTUL DE A RESTRICTIONA ACCESUL CLIENTULUI / CUMPARATORULUI IN VEDEREA EFECTUARII UNEI COMENZI SI/SAU LA UNELE DIN MODALITATILE DE PLATA ACCEPTATE, IN CAZUL IN CARE CONSIDERA CA IN BAZA CONDUITEI SAU A ACTIVITATII CLIENTULUI / CUMPARATORULUI PE SITE, ACTIUNILE ACESTUIA AR PUTEA PREJUDICIA IN VREUN FEL pizzavenetia.ro. IN ORICARE DINTRE ACESTE CAZURI, CLIENTUL / CUMPARATORUL SE POATE ADRESA DEPARTAMENTULUI DE RELATII CU CLIENTII AL pizzavenetia.ro, PENTRU A FI INFORMAT CU PRIVIRE LA MOTIVELE CARE AU CONDUS LA APLICAREA MASURILOR SUS MENTIONATE.
COMUNICAREA CU VANZATORUL SE POATE REALIZA PRIN INTERACTIUNEA DIRECTA CU ACESTA SAU PRIN ADRESELE MENTIONATE LA SECTIUNEA “CONTACT” DIN SITE. VANZATORUL ARE LIBERTATEA DE A GESTIONA INFORMATIILE PRIMITE FARA A FI NEVOIT SA ADUCA JUSTIFICARI PENTRU ACEASTA.
IN CAZUL UNUI VOLUM DE TRAFIC NEOBISNUIT DE MARE PROVENIT DIN PARTEA UNEI RETELE DE INTERNET,

pizzavenetia.ro  ISI REZERVA DREPTUL DE A CERE CLIENTILOR / CUMPARATORILOR INTRODUCEREA MANUALA A CODURILOR DE VALIDARE DE TIP CAPTCHA, IN VEDERE PROTEJARII INFORMATIEI DIN CADRUL SITE-ULUI.

pizzavenetia.ro  POATE PUBLICA PE SITE INFORMATII DESPRE BUNURI SI/SAU SERVICII SI/SAU PROMOTII PRACTICATE DE CATRE ACESTA SAU DE CATRE ORICARE ALT TERT CU CARE pizzavenetia.ro ARE INCHEIATE CONTRACTE DE PARTENERIAT, INTR-O ANUMITA PERIOADA DE TIMP SI IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TOATE TARIFELE AFERENTE BUNURILOR SI/SAU SERVICIILOR PREZENTATE PE SITE SUNT EXPRIMATE IN LEI (RON) SI INCLUD TVA
TOATE INFORMATIILE FOLOSITE PENTRU DESCRIEREA BUNURILOR SI/SAU A SERVICIILOR DISPONIBILE PE SITE (IMAGINI STATICE / DINAMICE / PREZENTARI MULTIMEDIA / ETC.) NU REPREZINTA O OBLIGATIE CONTRACTUALA DIN PARTEA VANZATORULUI, ACESTEA FIIND UTILIZATE EXCLUSIV CU TITLU DE PREZENTARE.


INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
PENTRU CREAREA UNUI CONT PE SITE-UL

pizzavenetia.ro , UTILIZATORUL ESTE OBLIGAT SA FOLOSEASCA O ADRESA DE E-MAIL VALIDA. pizzavenetia.ro POATE REFUZA CEREREA DE INREGISTRARE IN SITUATIILE IN CARE CONSTATA CA A UTILIZAT INFORMATII NECONFORME CU REALITATEA SAU FOLOSESTE SERVICIILE INTR-UN MOD NECONFORM CU UZANTELE NORMALE.
PRETUL
PRETUL FINAL PLATIT DE CLIENT ESTE FORMAT DIN PRETUL PRODUSULUI + CHELTUIELILE DE EXPEDITIE SI/SAU INCASARE AFERENTE. PRETURILE DE LIVRARE SUNT DETALIATE PE SITE.
TOATE PRETURILE AFERENTE PRODUSELOR SI SERVICIILOR COMERCIALIZATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

pizzavenetia.ro  SUNT EXPRIMATE IN LEI SI CONTIN TVA 


INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
PENTRU CREAREA UNUI CONT PE SITE-UL pizzavenetia.ro , UTILIZATORUL ESTE OBLIGAT SA FOLOSEASCA O ADRESA DE E-MAIL VALIDA. pizzavenetia.ro  POATE REFUZA CEREREA DE INREGISTRARE IN SITUATIILE IN CARE CONSTATA CA A UTILIZAT INFORMATII NECONFORME CU REALITATEA SAU FOLOSESTE SERVICIILE INTR-UN MOD NECONFORM CU UZANTELE NORMALE.

COMANDA
CLIENTUL / CUMPARATORUL POATE EFECTUA COMENZI PE SITE, PRIN ADAUGAREA BUNURILOR SI/SAU SERVICIILOR DORITE IN COSUL DE CUMPARATURI, URMAND A FINALIZA COMANDA EFECTUAND PLATA PRIN UNA DINTRE MODALITATILE INDICATE EXPRES. ODATA ADAUGAT IN COSUL DE CUMPARATURI, UN BUN SI/SAU UN SERVICIU ESTE DISPONIBIL PENTRU ACHIZITIE IN MASURA IN CARE EXISTA STOC DISPONIBIL PENTRU ACEASTA. ADAUGAREA UNUI BUN / SERVICIU IN COSUL DE CUMPARATURI, IN LIPSA FINALIZARII COMENZII, NU ATRAGE DUPA SINE INREGISTRAREA UNEI COMENZI, IMPLICIT NICI REZERVAREA AUTOMATA A BUNULUI / SERVICIULUI.
PRIN FINALIZAREA COMENZII CUMPARATORUL CONSIMTE CA TOATE DATELE FURNIZATE DE ACESTA, NECESARE PROCESULUI DE CUMPARARE, SUNT CORECTE, COMPLETE SI ADEVARATE LA DATA PLASARII COMENZII.
PRIN FINALIZAREA COMENZII, CUMPARATORUL CONSIMTE CA VANZATORUL POATE SA IL CONTACTEZE, PRIN ORICE MIJLOC DISPONIBIL / AGREAT DE VANZATOR, IN ORICE SITUATIE IN CARE ESTE NECESARA CONTACTAREA CUMPARATORULUI.
VANZATORUL POATE ANULA COMANDA EFECTUATA DE CATRE CUMPARATOR, FARA NICIO OBLIGATIE ULTERIOARA A VREUNEI PARTI FATA DE CEALALTA SAU FARA CA VREO PARTE SA POATA SA PRETINDA CELEILALTE DAUNE-INTERESE IN URMATOARELE CAZURI:
– NEACCEPTAREA DE CATRE BANCA EMITENTA A CARDULUI CUMPARATORULUI, A TRANZACTIEI, IN CAZUL PLATII ONLINE;
– INVALIDAREA TRANZACTIEI DE CATRE PROCESATORUL DE CARDURI AGREAT DE pizzavenetia.ro , IN CAZUL PLATII ONLINE;

– DATELE FURNIZATE DE CATRE CLIENT / CUMPARATOR, PE SITE SUNT INCOMPLETE SI / SAU INCORECTE;
– IMPOSIBILITATEA CONTACTARII CLIENTULUI / CUMPARATORULUI DE CATRE VANZATOR PRIN NICI UNUL DIN MIJLOACELE PUSE LA DISPOZITIE DE CATRE CLIENT / CUMPARATOR IN TERMEN DE 3 ZILE
– LIVRARI CONSECUTIV ESUATE CATRE ACELASI CLIENT / CUMPARATOR
– PRODUSELE DIN COMANDA CLIENTULUI / CUMPARATORULUI AU FOST IN PROMOTIE / CAMPANII DE MARKETING IAR STOCUL A FOST EPUIZAT
IN CAZUL IN CARE UN BUN SI/SAU SERVICIU COMANDAT DE CATRE CUMPARATOR, NU POATE FI LIVRAT DE CATRE VANZATOR, ACESTA DIN URMA VA INFORMA CLIENTUL / CUMPARATORUL.


FACTURARE / PLATA
PRETURILE BUNURILOR SI SERVICIILOR AFISATE IN CADRUL SITE-ULUI pizzavenetia.ro  INCLUD TVA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE.

Preturile sunt valabile doar pentru livrare sau take away.

PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA SUNT SPECIFICATE IN FIECARE COMANDA IN MOMENTUL CONFIRMARII DISPONIBILITATII PRODUSULUI. VANZATORUL VA EMITE CATRE CUMPARATOR O CHITANTA PENTRU BUNURILE SI SERVICIILE LIVRATE, OBLIGATIA CUMPARATORULUI FIIND SA FURNIZEZE TOATE INFORMATIILE NECESARE EMITERII FACTURII CONFORM CU LEGISLATIA IN VIGOARE.
VANZATORUL VA TRANSMITE CUMPARATORULUI FACTURA AFERENTA COMENZII CE CONTINE BUNURI SI/SAU SERVICII VANDUTE DE pizzavenetia.ro , PRECUM SI PENTRU ORICE ALTE PLATI AFERENTE COMENZII, EXCLUSIV IN FORMAT ELECTRONIC, PRIN ADAUGAREA FACTURII IN CONTUL CUMPARATORULUI SAU PRIN POSTA ELECTRONICA, LA ADRESA DE E-MAIL MENTIONATA DE CUMPARATOR IN CONTUL SAU.

PENTRU O CORECTA COMUNICARE A FACTURII AFERENTE COMENZII, CUMPARATORULUI II REVIN OBLIGATIILE DE A-SI ACTUALIZA ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL DATELE DIN CONTUL SAU SI DE A ACCESA INFORMATIILE SI DOCUMENTELE AFERENTE